+31 76 - 5331331
Uw aanspreekpunt voor connectiviteit

Nieuwe vestiging

Bedrijven hebben vaak veel aan hun hoofd bij het openen van een nieuwe vestiging. Of het nu een verhuizing betreft, een uitbreiding of het starten van een nieuwe onderneming. Vaak wordt in een te laat stadium gedacht aan het aanvragen van een internetverbinding of zijn bedrijven zich niet bewust van het feit dat het leveren van bijvoorbeeld een glasvezel verbinding gepaard gaat met een behoorlijke levertijd.

Advies nodig?

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Totaaloplossing

Bij IP Visie heeft u de mogelijkheid om voor een totaaloplossing te kiezen. Hierbij wordt er samen met u alle mogelijkheden besproken die het beste bij uw bedrijf passen. U kunt daarbij denken aan internet, telefonie, beveiliging, maar denk ook aan zaken als het aan elkaar koppelen van meerdere vestigingen of het faciliteren van thuiswerkers. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden en kunnen wij voor u een op maat gemaakt voorstel doen dat alle aspecten dekt om bedrijf zo optimaal mogelijk te kunnen runnen. 

Wanneer buitenlandse bedrijven zich vestigen in Nederland

Internationale bedrijven die hun eerste vestiging in Nederland willen openen, lopen vaak tegen een aantal praktische zaken aan. Vaak is de taal een barriere, maar in veel gevallen is men ook niet bekend met alle organisaties en instanties die noodzakelijk zijn om het een en ander voor elkaar te krijgen.

Bij IP Visie hebben we voldoende mensen die vloeiend Frans, Duits en Engels spreken en beschikken over de nodige kennis van zaken om in Nederland alle zaken te regelen op het gebied van connectiviteit. Wij verzorgen het gehele proces, van aanvraag tot oplevering.  

Verhuizen verbindingen

Wanneer u van plan bent te verhuizen met uw bedrijf dan komt hier een hoop bij kijken. Een van de eerste zaken waar u aan dient te denken is het verhuizen van je zakelijk glasvezelverbinding.  Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Verbindingen zijn fysiek afgewerkt (middels een glasvezel access) in het pand en kunnen daardoor niet meeverhuisd worden. Over deze verbinding neemt u verschillende diensten af zoals Corporate Internet. Deze diensten zijn echter wel te verhuizen. Om een nieuwe verbinding op de nieuwe locatie te realiseren dient een nieuwe aanvraag ingediend te worden voor een glasvezel access. De bestaande diensten worden na oplevering geactiveerd op de nieuwe access.

IP Visie weet als geen ander dat veel bedrijven hierop misgaan omdat ze niet tijdig hebben ingespeeld op de verhuizing. Dagelijks helpt IP Visie bedrijven om hun verhuizing soepel te laten verlopen waarbij ze gebruik kunnen blijven maken van Zakelijk Glasvezel.

Contact

Bent u van plan om een nieuwe vestiging te openen en heeft u daarbij deskundig advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en ondersteunen u bij alle stappen van aanvraag tot oplevering.


Neem contact op