+31 76 - 5331331

Managed Firewall

Bescherm uw ICT-infrastructuur

Managed Firewall

Security is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Dat heeft alles te maken met de ontwikkelingen, die elkaar in razend tempo opvolgen. Bij IP Visie begrijpen wij als geen ander dat u voor uw business voor een groot deel afhankelijk bent van uw netwerk en de connectie met internet. Om uw netwerk goed te beschermen is een Next Generation Firewall een must.
 

Voordelen Managed Firewall dienst

  • geen investering noodzakelijk in hardware en software
  • vaste maandelijkse kosten
  • release management door experts
  • volledig pro-actief beheer
  • 24 x 7 x 365 bescherming
  • uitgebreide maandrapportages (GDPR compliant)
     

Firewall beheer uitbesteden

Veel bedrijven hebben zelf niet de specifieke kennis in huis om een firewall goed te kunnen beheren. Speciaal voor deze klanten biedt IP Visie een Managed Firewall dienst. U kunt het volledige beheer aan ons uitbesteden en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de beveiliging van uw netwerk.

Een Managed Firewall dienst is meer dan alleen het installeren van een Next Generation Firewall op uw locatie en het up-to-date houden van het apparaat door steeds de subscriptions bij te werken. Managed Firewall Services biedt u niet alleen de benodigde rapportages op basis van GDPR en AVG wetgeving, maar voorziet in een 24x7 pro-actieve bewaking van de toegang tot uw bedrijfsnetwerk en het continu meedenken met u als organisatie om op die manier steeds het hoofd te kunnen bieden aan alle uitdagingen op het gebied van security.

De beheerde firewall service (Firewall As A Service) van IP Visie is verder ontworpen om u te helpen uw budget te beheren en steeds een analyse uit te voeren op alle alerts en logging die gegenereerd worden door de firewall. Een team van beveiligingsexperts waakt over uw veiligheid en beheert uw managed firewall.
 

WatchGuard firewalls

Onze Managed Firewall Service maakt gebruik van WatchGuard firewalls, die modulair uitgebreid kunnen worden met een groot scala aan applicaties, die zorgen voor specifieke beveiliging tegen allerhanden dreigingen en gevaren. U moet hierbij denken aan anti-virus, malware protection, URL filtering en Intrusion Prevention. Op deze manier kunnen wij u maatwerk bieden tegen een vast maandbedrag. IP Visie is naast Internet Service Provider (ISP) ook Managed Security Service Provider (MSSP).

Door een unieke combinatie van diensten die worden geleverd vanuit onze datacenters, zoals bijvoorbeeld een Anti-DDoS wasstraat en apparatuur bij u op locatie (on premise) zijn wij in staat om u uitstekend te beschermen tegen vrijwel alle dreigingen op het gebied van cybercrime.

 

Managed firewall bestellen

Bent u geïnteresseerd in het laten managen van uw firewall of firewall cluster, neem dan contact op met één van onze consultants en vraag vrijblijvend om advies.


Advies nodig?

Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug