+31 76 - 5331331

IP-VPN

Tot 10.000 vestigingen in één netwerk


Met een IP-VPN bent u in staat om verschillende locaties met elkaar te koppelen in een besloten VPN (Virtual Private Network). Binnen het IP-VPN portfolio kan gekozen worden uit een aantal verschillende aansluitvormen. Dit is mogelijk op basis van glasvezel, Ethernet over Koper (EoK) of DSL en kan per locatie verschillen. Met een IP-VPN maakt u gebruik van een beveiligd en besloten netwerk dat veiliger is dan het “World Wide Web”.

Op basis van MPLS-technologie maakt IP-VPN gebruik van een landelijk dekkend IP-netwerk waarmee een klantspecifiek VPN wordt opgezet. Via dit besloten netwerk is het mogelijk dat alle vestigingen onderling met elkaar communiceren (any-to-any netwerk) en is bij uitstek geschikt voor integratie van spraak en data in uw bedrijfsnetwerk.

IP-VPN is redundant uitgevoerd

Doordat het gehele landelijk dekkende IP-VPN netwerk redundant is uitgevoerd bent u er zeker van dat uw bedrijfsvoering kunt blijven uitoefenen. Doordat uw netwerk als het ware geïsoleerd is van alle andere VPN’s binnen het landelijk dekkend IP-VPN netwerk heeft u exclusief toegang tot uw netwerk. De besloten VPN heeft geen directe toegang tot internet waardoor het erg veilig en betrouwbaar is.

MPLS

IP-VPN maakt gebruik van MPLS (Multi Protocol Label Switching), een technologie die snelheid en schaalbaarheid verenigt binnen WAN-netwerken. Met behulp van unieke labels per klant of VPN is betrouwbare verkeersscheiding mogelijk. De core routers van IP Visie herkennen deze labels en leidt dit verkeer via een vooraf dynamisch opgebouwd pad.

Class of Service IP-VPN

Binnen IP-VPN kunt u gebruik maken van een tweetal Class of Service profielen. Deze maken het mogelijk om bepaalde verkeersstromen prioriteit te geven binnen het IP-VPN netwerk.  Zo kunnen bepaalde toepassingen voorrang krijgen boven andere applicaties binnen het netwerk.


Enhanced

Met het Enhanced Class of Service kan data binnen het IP-VPN netwerk getransporteerd worden op basis van 4 verkeersstromen. Dit zijn Goud (40%), Zilver (20%), Brons (10%) en Best-Effort (restverkeer). Doordat de bandbreedte volledig dynamisch verdeeld wordt kan niet gebruikte capaciteit voor andere verkeersstromen ingezet worden.


Real-Time

Real-Time Class of Service kent naast Enahanced Class of Service nog een extra transportlaag, namelijk Platinum, waardoor er gebruikt gemaakt kan worden van in het totaal 5 verkeersstromen. Door de lage latency en jitter wat deze platinum verkeersstroom kent, is het zeer geschikt voor o.a. streaming applicaties en spraak zoals Voice over IP.Advies nodig?

Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug