+31 76 - 5331331
Waarom Zakelijk Glasvezel?
Glasvezel postcodecheck

Waarom Zakelijk Glasvezel?

U bent zich aan het oriënteren over Zakelijk Glasvezel en vraagt zich mogelijk af waarom zou ik investeren in een zakelijk glasvezelverbinding? Wat kan Zakelijk Glasvezel mijn bedrijf bieden? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen.

Stabiel en betrouwbaar

Bedrijfsgegevens die over het netwerk worden gestuurd worden steeds bedrijfskritischer, daarnaast worden bestanden en datastromen worden steeds zwaarder. Met Zakelijk Glas wordt uw bedrijf aangesloten op het betrouwbare glasvezelnetwerk van KPN. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn stabiel en betrouwbaar en kennen een uptime garantie van 99,9% en hoger.

Om de kwaliteit van het internetverkeer te waarborgen en potentieel misbruik te voorkomen zijn er verschillende maatregelen getroffen. Denk dan aan het beschikbaar stellen van aanvullende diensten voor het scannen van e-mail- en internetverkeer op spam en virussen. Ook heeft u toegang tot de Abusedesk, hier kunnen security incidenten gemeld worden. Ook biedt de abusedesk ondersteuning bij het oplossen van deze incidenten.

Modulair en schaalbaar maakt toekomstvast

Waarom Zakelijk Glasvezel? Modulair en schaalbaar maakt toekomstvastOm als bedrijf klantgericht maar ook efficiënt te kunnen blijven werken en mee te gaan in de ICT-ontwikkelingen, nemen de behoefte aan betrouwbaarheid, snelheid en capaciteit voortdurend toe. Dit brengt ons bij het derde antwoord op de vraag waarom Zakelijk Glasvezel?

Zakelijk Glasvezel zoals deze standaard geleverd wordt kent een standaard capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad is naar eigen wens te vullen met diensten. Naast de standaard dienst Zakelijk Internet heeft een keuze uit verschillende diensten om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Wanneer u kiest voor een 100 Mbit/s internetsnelheid dan heeft u effectief nog 900 Mbit/s beschikbaar om te vullen met diensten. Zelfs wanneer 1 Gbit/s niet toereikend is voor de wensen en behoefte van uw bedrijf dan is er (tegen meerprijs) de mogelijkheid om de acces uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Hoe snel uw bedrijf ook groeit, of gebruik gaat maken van meer online diensten of wat de toekomst ook brengt, met een zakelijk glasvezelverbinding bent u voorbereid voor een lange tijd.

Hoge snelheden

Hoge snelheden met Zakelijk GlasvezelMet Zakelijk Internet kunt u snelheden afnemen tot 1 Gbit/s. U kunt dus altijd genieten van voldoende bandbreedte op uw locatie. Daarnaast zijn zakelijk glasvezelverbindingen symmetrisch van aard. Dat wilt zeggen dan de download- en uploadsnelheid gelijk zijn.

Werkt uw bedrijf in de cloud, of maakt u in uw bedrijfsvoering gebruik van online diensten dan is het hebben van een hoge uploadsnelheid een enorm voordeel. In tegenstelling tot zakelijk glasvezel zijn bijvoorbeeld ADSL of VDSL verbindingen asymmetrisch, hierbij is uw downloadsnelheid vele malen hoger dan uw upload snelheid.

In de komende jaren blijft het gebruik van online diensten enkel maar groeien. Door de hoge uploadsnelheid die zakelijk glasvezel kent geniet u van voldoende capaciteit om mee te kunnen gaan met de ontwikkelingen.