+31 76 - 5331331
ZAKELIJK GLASVEZEL
VOOR ELK BEDRIJF
Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel

Snelle internetverbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor vrijwel alle bedrijven. Glasvezel speelt daarbij een belangrijke rol, omdat het bij uitstek geschikt is om tot in de verre toekomst qua capaciteit te kunnen blijven groeien. Glasvezel is de ideale infrastructuur om internet, VPN's en VoIP services te transporteren over dezelfde verbinding. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn nagenoeg oneindig. Vooral de modulaire opbouw en schaalbaarheid zorgen er voor dat glasvezel een goede investering is voor de toekomst.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

  • ideaal voor werken in de Cloud
  • symmetrische internetverbindingen
  • meerdere diensten over één verbinding
  • standaard een capaciteit van 1.000 Mbit/s
  • toekomst vaste oplossing door schaalbaarheid
  • glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar

Beschikbaarheid Glasvezel controleren

Overal in Nederland is zakelijk glasvezel te leveren. De éénmalige aansluitkosten van een verbinding zijn afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur. Hoe verder uw pand verwijderd is van de infrastructuur hoe groter de graafafstand zal zijn, waardoor de eenmalige kosten kunnen oplopen.

Om deze reden heeft elke locatie in Nederland haar eigen prijs voor glasvezel en is het dus noodzakelijk om aan de hand van een glasvezel postcodecheck te bepalen wat de mogelijkheden en prijzen zijn voor uw bewuste locatie.


Doe de postcodecheck

Meerdere diensten over één verbinding

Een zakelijke glasvezelverbinding bestaat uit twee componenten. De access (drager), dit is de fysieke glasvezelkabel in combinatie met de glasvezelswitch waarover de verbinding wordt gerealiseerd richting het landelijke glasvezelnetwerk. Het tweede component zijn de diensten die geleverd worden op de glasvezelverbinding. De glasvezel access en de bijbehorende diensten kennen elk hun eigen tarieven.

De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten op de verbinding afgenomen kunnen worden. Zakelijk Glasvezel zoals deze standaard geleverd wordt kent een capaciteit van 1.000 Mbit/s. Deze capaciteit is uit te breiden tegen een meerprijs naar 10 Gbit/s. U kunt diensten blijven stapelen tot de capaciteit van de drager bereikt wordt.

Meerdere gebruikers op één glasvezel access

Door één glasvezelaansluiting met meerdere organisaties te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden, wat financieel aantrekkelijk kan zijn. Hierbij neemt iedere deelnemer haar eigen dienst Zakelijk Internet af, maar deelt de kosten van de glasvezel access. Deze diensten zijn fysiek van elkaar gescheiden en worden elk op een eigen router aangesloten. Zo bent u er zeker van dat niemand bij uw netwerk kan behalve u.


Lees meer over Zakelijk Glasvezel delen

SLA van Zakelijk Glasvezel

SLA staat voor Service Level Agreement, ofwel een afspraak over het niveau van de geboden dienstverlening als er een verstoring of probleem optreedt. IP Visie kent twee varianten van Service Level Agreement met elk variërende hersteltijden bij een verstoring. Hieronder vindt u in de tabel de verschillende SLA‘s met de bijbehorende hersteltijden.


Standaard SLAAdvanced SLA
Meldingen storingen7 x 24 uur7 x 24 uur
Oplossen storingen7 x 24 uur7 x 24 uur
Storingsherstel90% binnen 8 uur
100% binnen 12 uur
90% binnen 4 uur
100% binnen 8 uur

Advies

Voor veel bedrijven is de stap naar glasvezel een grote stap en het is vaak lastig om alle informatie te verzamelen die van belang is om een beslissing te kunnen nemen. IP Visie beschikt over een team van specialisten die u over alle aspecten van glasvezel kunnen informeren. Wij staan u graag met raad en daad bij als het gaat om alle aspecten die te maken hebben met de aanleg van glasvezelverbindingen. Wij doen niets liever dan u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing. Indien u advies nodig hebt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.


Neem contact op

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Zakelijk Glasvezel.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com