+31 76 - 5331331
Techniek Ethernet VPN

Techniek Ethernet VPN

VLAN tagging

Dankzij de QinQ ondersteuning is VLAN tagging mogelijk. Dit maakt het voor u mogelijk om zelf VLAN tagging toe te passen om bijvoorbeeld uw dataverkeer te scheiden van het voiceverkeer.

Garantie volledige capaciteit Ethernet-VPN

Voor een Premium VPN wordt een doorvoer van nagenoeg 100% gegarandeerd. Een Premium VPN kent bovendien een zeer lage en voorspelbare delay en is daarom uitermate geschikt voor tijdkritische toepassingen zoals spraak en video. Deze garanties kunnen uitsluitend worden afgegeven als er niet meer dan twee locaties via een P2P (point-to-point) op het VPN zijn aangesloten. Dit is de reden dat een Premium VPN alleen leverbaar is in een Point-to-Point-configuratie. Wanneer u meerdere locaties door middel van een Ethernet VPN met elkaar wil verbinden met een gegarandeerde bandbreedte, dan kan dat door tussen deze locaties meerdere Point-to-Point Premium VPN’s aan te leggen.

QoS configuratie

Het is mogelijk om gebruik te maken van QoS op premium EVPN verbindingen. Dit gebeurt door het netwerkverkeer te "kleuren" met behulp van DSCP waardes.